Jag vill få en kostnadsfri offert eller beställa översättning

Välkommen till vår sida för att få en kostnadsfri offert, beställa översättning eller göra både och!

Privatpersoner, klicka här

Vi erbjuder tyvärr inte översättning för privatpersoner längre. På Kammarkollegiets webbplats hittar du auktoriserade översättare i Sverige genom att söka på önskad språkkombination.

Är du företag, avtalskund eller har ett statligt ramavtal?

Här gör du endast direktbeställning enligt Kammarkollegiets avtal för språk- och översättningstjänster. Vi återkommer med en offert enbart för volymer över 10 000 ord.

Här kan du göra en direktbeställning eller få en prisuppgift. Lägg din beställning eller få en prisuppgift här om du har avtal med Semantix. För att kunna erbjuda de priser och villkor du som avtalskund har ber vi att få återkomma till dig när vi fått din beställning.

Här kan du göra en direktbeställning eller få en kostnadsfri offert. En offert räknas ut automatiskt om din fil innehåller max 2 000 ord (ca 5-6 sidor). Om du har mer text än så får du en kostnadsfri offert ändå - bara det att vi återkommer med prisförslaget inom en arbetsdag. Du väljer givetvis om du vill beställa nu eller senare.

Välj språk

Vill du översätta till flera språk? Lägg till dem här
Har du filer med mer än ett språk att översätta från? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Ladda upp din text

Du kan lägga till fler filer genom att klicka här
Du kan också klistra in texten eller skriva in den här.
Maskinöversättning accepteras

Kontaktuppgifter

Du måste ange namn
Du måste ange organisation
Du måste ange en postadress
Du måste ange ett postnummer
Du måste ange en ort
Du måste ange kontaktperson
Du måste ange ett företag

Summering

 • Översättning från

  • Välj språk
 • Översättning till

  • Summa: 0 kr (exkl. moms)
  • *Lägsta pris för en beställning är 950 kr (exkl. moms)
  • Vi vill leverera den bästa kvalitén på snabbast tid till dig. Vi kontaktar dig med pris och villkor när vi fått din förfrågan.

  Utifrån det material och den information du har lämnat kan vi tyvärr inte ge något pris direkt. Vi återkommer inom en arbetsdag med en offert anpassad efter dina specifika önskemål.

  Eftersom du har valt expressleverans så behöver vi återkomma till dig med pris och villkor. I dagsläget har vi inte möjlighet att lämna direktpris för den valda språkkombinationen.. Fråga efter en offert så kontaktar vi dig inom 24 timmar med en prisuppgift.

  Du måste acceptera våra allmänna villkor