API - automatiserade kopplingar

Med hjälp av vårt enkla tilläggsprogram kan ni enkelt publicera och underhålla innehåll på många språk – i samma miljö som ni skapar och publicerar det.

Intresserad? Fyll i din kontaktinformation så återkommer vi till dig så fort vi kan.  Funderar du på om du på om du skulle ha någon nytta av våra automatiserade kopplingar? Läs vidare så får du veta mer om fördelarna med AutoConnect-lösningarna.

Semantix AutoConnect

Behöver ni översätta er hemsida? Vi har ett insticksprogram för det! Det ska vara enkelt att beställa översättningar och hålla webbplatsen uppdaterad på alla språk. Det anser i alla fall vi på Semantix.

Automatisera text- och översättningsarbetet genom integrering. Med våra API- och instickslösningar kan ni snabbt och smidigt skicka, ta emot och publicera webbtexter på er e-handelsplattform eller i ert CMS.

Vi har över 3 000 översättare som kan hjälpa er med era språkrelaterade behov. Oavsett språkkombination, ämnesområde och bransch har vi en översättare som uppfyller era krav. Nedan kan du se vilka konnektorer som vi har tillgängliga just nu. 

Eliminerar behovet av att klippa och klistra

Att hålla er webbplats uppdaterad på alla dess olika språk kan vara en krävande uppgift, och sannolikheten för fel ökar vid många filöverföringar och ftp-uppladdningar.

Med Semantix AutoConnect är ert CMS-system sömlöst integrerat i översättningsprocessen. Att verka på den internationella scenen medför ett antal stora utmaningar, och det kräver ofta relevant kommunikation på flera språk.

Fördelarna med sömlös integration

 • Bättre överblick 
  Följ statusen för era översättningar i realtid.

 • Bekvämt och kostnadseffektivt 
  Eliminerar behovet av att klippa och klistra. Även metadata kan hanteras.

 • Anpassningsbara inställningar 
  Du kan välja om innehållet ska publiceras automatiskt eller manuellt.

 • Konsekventa översättningar 
  Fullständigt utnyttjande av tekniska hjälpmedel så att text som har använts tidigare kan återanvändas.

Installation, implementering och support

Vi är tillgängliga för våra kunder. Oavsett om det gäller implementering av våra API:er/insticksprogram, installation och konfiguration av moduler eller teknisk support finns vi till hands.

Stöd för: Episerver CMS & Episerver Commerce. Insticksprogrammet uppdateras kontinuerligt till den senaste versionen av Episerver och du som kund har kontroll över uppdateringarna.

Semantix är officiell partner till WPML och all support hanteras direkt av WPML.  Vi står också till tjänst och kommer att göra vårt allra bästa för att ni ska få den support ni behöver.