Hantera översättningar direkt från dina egna system

API

Replikera funktionerna.

Upptäck fördelarna med API

 

  • Effektiv integrering

    Med vårt API (Application Programming Interface) får du en uppsättning programmeringsverktyg som gör att du kan koppla samman ditt CMS eller PIM-system direkt med Semantix Language HUB.

  • Kortare tid til marknad

    Nå ut till de internationella marknaderna snabbare med ett enkelt och effektivt arbetsflöde som du styr själv via vårt skräddarsydda API.

  • Säker överföring

    Vårt API använder den https-anslutning som är standard i branschen så att dina data skyddas mot alla nyfikna ögon. Ditt lösenord krypteras med bcrypt hash.

Länk

Effektivisera översättningsprocessen

Ett välfungerande arbetsflöde för översättningar är en förutsättning för att ditt innehåll ska kunna översättas snabbt och effektivt. Med vårt kraftfulla och användarvänliga API kan ett sådant arbetsflöde bli verklighet, och du kan skapa den lösning som fungerar bäst för just ditt företag.

Språk

Uppdatera flerspråkigt innehåll snabbt och enkelt

Markera det innehåll du vill översätta och skicka beställningen direkt till vår översättningsportal via API-kopplingen.

Livboj

Vi är redo att hjälpa dig

Förutom att få heltäckande dokumentation för vårt API kan du även kommunicera direkt med våra duktiga API-utvecklare om du behöver hjälp.

Hur enkelt är det?

Semantix tilläggstjänst API är den perfekta lösningen om du vill anpassa ditt eget översättnings-API. Med vårt API-tillägg kan du anpassa översättningssystemet så att det fungerar problemfritt med det program du använder. Eftersom vårt tillägg bygger på REST API kan du utan problem låta dina medarbetare använda ditt befintliga översättningsgränssnitt eller skapa ett nytt och koppla det till vårt översättningsflöde i Language HUB. Allt är anpassningsbart!

Victory

Heltäckande översättningssystem

 

Allt fler skalbarhetstjänster finns nu för Semantix Language HUB – vår användarvänliga lösning som ger dig fullständig kontroll över företagets översättningsaktiviteter.

Läs mer om Semantix Language HUB

Intresserad? Boka en gratis demo redan i dag!