Ibland har du helt enkelt inte tid att vänta


Add-on: 1-Hour Express

Beställ en översättning på upp till 50 ord och få leverans inom en timme.

Fördelar med 1-Hour Express

Om du snabbt behöver översätta 50 ord eller mindre är vår tjänst 1-Hour Express den perfekta lösningen för dig. Vi har ett enkelt, webbaserat beställningssystem och din översättning utförs av en professionell översättare och levereras till dig inom 60 minuter. Om du har ett översättningsminne använder vi det också för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Tjänsten 1-Hour Express är tillgänglig måndag till fredag mellan kl. 09.00 och 16.00 CET. Vi hanterar de flesta filformat, bl.a. Microsoft Office, IDML och .txt, och tillhandahåller översättningar till och från engelska, tyska och de skandinaviska språken.

Victory

Få ut ditt budskap snabbt 

Vår tilläggstjänst 1-Hour Express är avsedd för de tillfällen du behöver en översättning snabbt, men inte vill göra avkall på kvaliteten. Så oavsett om du lägger upp ett brådskande meddelande på Facebook och LinkedIn eller kommunicerar ett viktigt budskap till dina internationella kontor är vår expresstjänst verktyget för dig.

Din 1-timmesväg till kvalitetsöversättningar

  • Snabb och enkel beställning
    Välj bara språk, klistra in texten direkt på webbplatsen och slutför beställningen med några få klick till.

  • Snabb leverans och god kvalitet garanterad
    Våra duktiga översättare står redo att leverera professionella översättningar av hög kvalitet inom en timme.

 

1 hour express icon

Få översättningen på 1 timme med några få klick

 

Vår tilläggstjänst 1-Hour Express är integrerad i Semantix Language HUB vilket möjliggör sömlös och krångelfri beställning i ett och samma gränssnitt. Semantix Language HUB och 1-Hour Express täcker därmed alla dina behov, oavsett om du beställer översättning av en hel bruksanvisning, en webbplats eller bara en enda mening.

Läs mer om Language HUB

Intresserad? Boka en gratis demo redan i dag!