Direkt åtkomst till alla dina tidigare översättningar

 

Add-on: Memory Search

Sök i dina översättningar

Upptäck fördelarna med Memory Search

  • Bättre konsekvens
    Sök efter och återanvänd dina översättningar så att du kommunicerar ett och samma budskap.

  • Alltid uppdaterat
    Ditt översättningsminne uppdateras automatiskt varje gång vi gör en översättning åt dig.

  • Fullständig åtkomst
    Med vår molnbaserade lösning kan dina medarbetare närsomhelst söka i organisationens översättningar, var de än befinner sig.

Effektivisera översättningsprocessen

Den här tilläggstjänsten är perfekt när du behöver översätta något själv, och när det är viktigt att använda bransch- eller företagsspecifik terminologi. Det kan t.ex. handla om hur företagets produkter eller tjänster namnges, eller om vilken jargong som används inom branschen eller specialområdet. Med åtkomst till den automatiskt uppdaterade termdatabasen kan du se till att du alltid använder rätt terminologi för din verksamhet. 

Bara ett klick bort

Vår tilläggstjänst Memory Search integreras i verktygsfältet i Semantix Language HUB. På så sätt kommer du snabbt och enkelt åt organisationens översättningar.

Snabb och effektiv sökning

Vår avancerade sökmotor använder de senaste sökteknikerna för att du ska hitta vad du letar efter snabbt och enkelt.

Åtkomst överallt

Eftersom Memory Search är en molnbaserad lösning kommer du åt den från vilket kontor som helst. Därmed blir det lättare för de lokala kontoren att hitta rätt termer på sina respektive språk.

Kraften i Term Base och Memory Search

 

Utnyttja den fulla potentialen i Semantix Memory Search med tillägget Term Base. Genom kombinationen av smart terminologihantering och effektiva översättningsminnen får organisationen tillgång till hela spektrumet av språkdata och kan säkerställa bästa möjliga konsekvens för varumärket.

Läs mer om tilläggstjänsten Term Base

Om du tvekar…

Vi vet att terminologisk konsekvens är otroligt viktigt för alla flerspråkiga företag och att onödiga steg och förseningar kan undvikas genom snabb åtkomst till godkända termer. Därför har vi fokuserat på att göra tillägget så intuitivt och användarvänligt som möjligt.

Oavsett volym eller antalet språk i termdatabasen är det enkelt att söka på det aktuella ordet och se alla meningar och fraser där ordet eller termen används.

Intresserad? Boka en gratis demo redan i dag!