Professionell maskin-
översättning på ett enkelt sätt


Add-on: Secure Machine Translation


Översätt ditt innehåll snabbt och enkelt med vårt maskinöversättningsverktyg, som uppfyller de striktaste säkerhetsbestämmelserna.

Häng kvar medan vi översätter din fil!

spinner

Semantix Secure Machine Translation är ett bra alternativ när du har tight deadline och behöver en översättning snabbt.

Vår tilläggstjänst Secure MT är den perfekta lösningen när du bara behöver förstå själva kontentan, till exempel när du får e-post från ett kontor, en kund eller en affärspartner i ett annat land.

Översätt din presentation i tid

Med maskinöversättning kan du snabbt översätta alla typer av innehåll när det räcker med att förstå den allmänna innebörden, oavsett om det gäller en presentation eller annan konfidentiell information avsedd för dina interna kollegor eller kundfokuserat innehåll som webbplatser, forum och digitala anslagstavlor. Semantix Secure MT kan även kombineras med dina befintliga översättningsminnen för att automatöversättningen ska bli så korrekt som möjligt.

Intresserad? Boka en gratis demo redan i dag!

Inget mer klippa och klistra 


Tillägget Semantix Secure MT fixar alla uppdrag, oavsett hur mycket innehåll du behöver översätta. Secure MT hanterar allt från enskilda mening till hela bruksanvisningar och bevarar originaltextens formateringen, vilket innebär att du slipper tidsödande klipp och klistrande. 

Sömlös integrering

Vår fristående Secure MT-portal är nu sömlöst integrerad i verktygsfältet i Semantix Language HUB. Med det här tillägget, som är helt intuitivt, kan du göra säkra maskinöversättningar snabbt och utan krångel.

Välj bara källspråk och vilka språk du behöver översätta till. Sedan kan du antingen skriva in texten eller kopiera och klistra in den i HUB-gränssnittet. Du kan också ladda upp ett helt dokument.

Varför är det viktigt med säker maskinöversättning?

 

  • Att hålla jämna steg med de ständigt föränderliga säkerhetskraven är en utmaning för många, och det är viktigare än någonsin att skydda sina och sina kunders konfidentiella information. Med vår ISO 27001-certifierade tilläggstjänst Secure MT kan du lita på att dina maskinöversättningsprocesser uppfyller alla krav.

  • Med tanke på den ständigt ökande mängden information som genereras av dina kontor, kunder och affärspartners i olika länder kan maskinöversättning hjälpa dig att hålla dig uppdaterad på ditt eget språk. Med Secure MT kan du dessutom göra det på ett säkert sätt.