Presentera ditt varumärke på ett enhetligt sätt, på alla språk

 

Add-on: Term Base

Ta kontroll över företagets terminologi.

Upptäck fördelarna med Term Base

  • Bättre konsekvens
    Sök efter och återanvänd organisationens fastställda termer så att ni alltid kommunicerar ett och samma budskap.

  • Användarvänligt og smidigt
    Med vårt användarvänliga tillägg hanterar du dina termer som ett riktigt proffs, och om du behöver hjälp finns vår kundsupport alltid till hands.

  • Fullständig åtkomst
    Med vår molnbaserade lösning kan dina medarbetare hantera organisationens termer närsomhelst och var de än befinner sig.

Effektivt samarbete

Ge dina kontor i andra länder möjlighet att hantera sin egen terminologi. Genom att decentralisera hanteringen av organisationens terminologi förenklar Semantix Term Base hela terminologihanteringsprocessen och ger hela organisationen möjlighet att delta aktivt.

Bara ett klick bort

Vår tilläggstjänst Term Base integreras i verktygsfältet i Semantix Language HUB. På så sätt kommer du snabbt och enkelt åt organisationens terminologi.

En skalbar lösning

Att lägga till språk till en befintlig termdatabas är enkelt, och på så sätt ser du till att kommunikationen på nya marknader är konsekvent från dag ett.

Decentraliserad hantering

Företagets kontor i andra länder kan definiera och uppdatera sina egna termer för maximal effektivitet.

Kraften i Memory Search och Term Base

 

Utnyttja den fulla potentialen i Semantix Term Base med tillägget Memory Search. Genom kombinationen av effektiva översättningsminnen och smart terminologihantering får organisationen tillgång till hela spektrumet av språkdata och kan säkerställa bästa möjliga konsekvens för varumärket.

Läs mer om tilläggstjänsten Semantix Memory Search

En bild säger mycket


I Semantix Term Base kan du enkelt lägga till bilder till dina termer. En visuell referens säkerställer att dina medarbetare väljer rätt term och ger våra översättare den kontext de behöver för att översätta dina termer på rätt sätt.

Intresserad? Boka en gratis demo redan i dag!