Se till att ditt budskap träffar rätt

 

Add-on: Validation

Bidra till och påverka översättningen av ert kritiska innehåll med hjälp av dina egna interna experter.

Upptäck fördelarna med validering

  • Mer korrekta texter
    Genom att låta experter inom din egen organisation bidra till översättningsprocessen ser du till att ditt mest verksamhetskritiska innehåll blir korrekt översatt.

  • Fullständig åtkomst
    Ni kan validera och kommentera översättningar, varsomhelst och på vilken plattform som helst.

 

När bör validering användas


Semantix valideringstjänst bör användas när du behöver ett par extra ögon som går igenom ditt mest värdefulla innehåll, t.ex. teknisk produktdokumentation som bara dina interna experter är förtrogna med.

Bara ett klick bort

När översättningen är tillgänglig i Semantix Language HUB kan du starta valideringsprocessen med några få klick via valideringstillägget på verktygsfältet.

Användarvänligt och smidigt

Valideringsprocessen är otroligt enkel – du klickar bara på ”Improve” och redigerar texten eller lägger till en kommentar.

Mer enhetliga texter

Översättningarna uppdateras enligt kommentarerna och ändringarna från dina lokala kontor.

Förenklad valideringsprocess

Att validera organisationens flerspråkiga innehåll kan vara en krävande och tidsödande uppgift. Du måste hålla koll på alla validerare och se till att de återkopplar i tid och i rätt format. Med Semantix valideringstillägg sköter du allt detta i ett och samma användarvänliga, molnbaserade gränssnitt. Det hjälper dig inte bara att bli mer organiserad. Validerarna kan också förhandsgranska sina ändringar med hjälp av det intuitiva valideringsgränssnittet i tabellformat.

Heltäckande översättningssystem

Semantix Validation är en av alltfler tilläggstjänster för Semantix Language HUB – vår användarvänliga lösning som ger dig fullständig kontroll över företagets översättningsaktiviteter.

Läs mer om Semantix Language HUB

Intresserad? Boka en gratis demo redan i dag!