Hantera ditt flerspråkiga innehåll direkt i Episerver


Effektivisera ditt flerspråkiga digitala innehåll med vår sömlöst integrerade koppling som automatiserar hela översättningsprocessen. Säg hejdå till långtråkig kopiering och inklistring, och förkorta tiden till marknaden med minimal arbetsinsats.

Översätt med ett knapptryck!

Episerver CMS är ett marknadsledande webbinnehållshanteringssystem och en programsvit för digital marknadsföring. Det innehåller dock ingen översättningsfunktion – det är där vi kommer in. Med vår Episerver AutoConnect-koppling kan du automatisera webbplatsöversättningen direkt i Episerver, vilket sparar både tid och pengar. Med Episerver AutoConnect kan du nå internationella marknader med bara ett knapptryck.

Market
Användarvänligt och smidigt

Integrera Episerver CMS med Semantix med hjälp av vår koppling för att beställa och infoga dina översättningar direkt på dina flerspråkiga webbplatser – allt inifrån Episerver.

Pengar
Säker avkastning på din investering

Få tillbaka din investering genom att minska kostnader och resurser med vårt effektiva översättningsflöde.

Marknad
Förkortad tid till marknaden

Nå internationella marknader snabbare med ett effektiviserat arbetsflöde som styrs i Episerver.

Att klippa och klistra är ett minne blott

Vi vet att webbplatsöversättningar kan vara svåra. Om du har en flerspråkig webbplats vet du hur enformigt det kan vara att kopiera och klistra in. Episerver AutoConnect kräver mindre arbete. Välj den text som ska översättas och beställ översättningen med ett knapptryck. När översättningen är klar kan du enkelt importera den.

Så här fungerar det

Beställ din översättning

När innehållet är klart skickar du till översättning direkt i Episerver med hjälp av tillägget AutoConnect.

Översätt bara det du behöver

Beställ enbart det du behöver, oavsett om det är flera sidor eller enskilda textblock, eller till och med sidegenskaper som metadata och bildtaggar. När översättningen är klar kan du välja att publicera den direkt eller granska den först – du bestämmer.

Översättningar ett knapptryck bort

När du har beställt en översättning startar den automatiska översättningsprocessen direkt. Du kan övervaka processen i realtid och när vi är klara placerar vi automatiskt dina översättningar precis där du vill ha dem.

En prisvärd, enkel lösning


Sänk dina översättningskostnader med våra låga start- och månadsavgifter. Hantera dina översättningar som ett proffs med det lättinstallerade och lättanvända tillägget. Om du behöver hjälp kan du när som helst kontakta vår kundsupport (som naturligtvis ingår i månadsavgiften).

Lätt att installera, lätt att använda

Inledande möte

Efter att du har kontaktat oss kommer vi att planera in ett möte där vi diskuterar dina behov.

Installera kopplingen

Efter vårt inledande möte kommer vi tillsammans med din Episerver-administratör att installera AutoConnect i din organisation.

Testa anslutningen

När installationen är klar testar vi att allt fungerar så som du förväntar dig

Utbilda användarna

Tillsammans med dig ser vi till att din personal får rätt utbildning och är redo att använda Episerver AutoConnect från dag ett.

Löpande support

Du kan när som helst kontakta vår kundservice.

Baserad på kunskap och expertis

Semantix har samarbetat med de bästa certifierade Episerver-utvecklarna för att skapa en automationslösning baserad på vår kunskap och expertis inom språkbranschen. Genom kontinuerliga förbättringar av Episerver AutoConnect ser vi till att du alltid har en optimal lösning.

Varför ska du översätta er webbplats?

Trots att mer än hälften av innehållet på internet är på engelska finns det studier som visar att konsumenter i allt större utsträckning köper produkter från webbplatser på sitt eget språk än från engelska webbplatser. Och allt eftersom fler människor får tillgång till och handlar över internet har det blivit allt viktigare att kommunicera med dem på deras språk.

Vikten av automation

  • Lägg enkelt till fler språk så att fler kunder världen över får upp ögonen för ditt varumärke.

  • Genom att automatisera översättningsflödet kan du tag i Att göra-listan som ligger och väntar.

  • Minimera risken för mänskliga fel med vårt automatiserade arbetsflöde för konsekventa, högkvalitativa resultat.

Intresserad? Boka en gratis demo redan i dag!