Hantera ditt flerspråkiga produktinnehåll direkt i inRiver

Effektivisera ditt flerspråkiga produktinnehåll med vår sömlöst integrerade PIM-koppling som automatiserar hela översättningsprocessen. Säg hejdå till långtråkig kopiering och inklistring, och förkorta tiden till marknaden med minimal arbetsinsats.

Nå kunder med ett knapptryck!

inRiver gör det möjligt att skapa, hantera och distribuera produktinformation, men tillhandahåller inte översättning – det är där vi kommer in. Med vår inRiver AutoConnect-koppling kan du automatisera översättningen av flerspråkiga e-handelsplatser direkt i inRiver, vilket sparar både tid och pengar. Med inRiver AutoConnect kan du skapa en relevant, personlig produktupplevelse på flera språk med bara ett knapptryck.

Handshake

Användarvänligt och smidigt

Integrera inRiver med Semantix med hjälp av vår koppling för att beställa och infoga dina översättningar direkt på dina flerspråkiga webbplatser – allt inifrån inRiver.

Money

Säker avkastning på din investering

Få tillbaka din investering genom att minska kostnader och resurser med vårt effektiva översättningsflöde.

Market

Förkortad tid till marknaden

Nå internationella marknader snabbare med ett effektiviserat arbetsflöde som styrs i inRiver.

Att klippa och klistra är ett minne blott

Vi vet att det kan vara svårt att hantera produktinformation. Om du har en flerspråkig e-handelsplats vet du hur enformigt det kan vara att kopiera och klistra in. inRiver AutoConnect kräver mindre arbete. Välj den text som ska översättas och beställ översättningen med ett knapptryck. När översättningen är klar kan du enkelt importera den.

Läs vidare för att ta reda på hur det fungerar.

Så här fungerar det

Beställ din översättning

När produktinnehållet är klart skickar du en förfrågan direkt i inRiver-programmet med hjälp av tillägget AutoConnect.

Översätt bara det du behöver

Beställ enbart det du behöver, oavsett om det är flera sidor eller enskilda textblock. När översättningen är klar kan du välja att publicera den direkt eller granska den först – du bestämmer.

Översättningar ett knapptryck bort

När du har beställt en översättning startar den automatiska översättningsprocessen direkt. Du kan övervaka processen i realtid och när vi är klara placerar vi automatiskt dina översättningar precis där du vill ha dem i inRiver.

En prisvärd, enkel lösning

Sänk dina översättningskostnader med våra låga start- och månadsavgifter. Hantera dina översättningar som ett proffs med det lättinstallerade och lättanvända tillägget. Om du behöver hjälp kan du när som helst kontakta vår kundsupport (som naturligtvis ingår i månadsavgiften).

Lätt att installera, lätt att använda

Inledande möte

Efter att du har kontaktat oss kommer vi att planera in ett möte där vi diskuterar dina behov.

Installera kopplingen

Efter vårt inledande möte kommer vi tillsammans med din inRiver-administratör att installera AutoConnect i din organisation.

Testa anslutningen

När installationen är klar testar vi att allt fungerar så som du förväntar dig.

Utbilda användarna

Tillsammans med dig ser vi till att din personal får rätt utbildning och är redo att använda inRiver AutoConnect från dag ett.

Löpande support

Du kan när som helst kontakta vår kundservice om du behöver hjälp.

Baserad på kunskap och expertis

Semantix har samarbetat med de bästa certifierade inRiver-utvecklarna, Evry, för att skapa en automationslösning baserad på vår kunskap och expertis inom språkbranschen.

Varför ska du översätta er webbplats?

Trots att mer än hälften av innehållet på internet är på engelska finns det studier som visar att konsumenter i allt större utsträckning köper produkter från webbplatser på sitt eget språk än från engelska webbplatser. Och allt eftersom fler människor får tillgång till och handlar över internet har det blivit allt viktigare att kommunicera med dem på deras språk.

Vikten av automation

  • Lägg enkelt till fler språk så att fler kunder världen över får upp ögonen för ditt varumärke.

  • Genom att automatisera översättningsflödet kan du tag i Att göra-listan som ligger och väntar.

  • Minimera risken för mänskliga fel med vårt automatiserade arbetsflöde för konsekventa, högkvalitativa resultat.

Intresserad? Boka en gratis demo redan i dag!