Hantera ditt flerspråkiga innehåll direkt i Sitecore


Effektivisera hanteringen av ditt flerspråkiga digitala innehåll direkt på din digitala plattform med vår integrerade koppling som automatiserar hela översättningsprocessen. Du slipper långtråkigt klipp och klistrande, och ert personanpassade innehåll kan presenteras för marknaden snabbare, med minimal arbetsinsats.

Översätt med ett klick!


Sitecore är en marknadsledande digital plattform som kombinerar innehåll, handel och personlig anpassning så att du som marknadsförare enkelt kan skapa sömlösa, individualiserade upplevelser. Den innehåller dock ingen översättningsfunktion – det är där vi kommer in. Med vår Sitecore AutoConnect-koppling kan du automatisera översättningen av din digitala marknadsplats direkt i Sitecore, vilket sparar både tid och pengar. Med Sitecore AutoConnect kan du förmedla anpassat innehåll till internationella marknader genom en enkel knapptryckning.

Handskakning
Användarvänligt och smidigt

Med vår koppling kan du integrera Sitecore med Semantix och beställa och publicera översättningar direkt på dina flerspråkiga webbplatser – allt inifrån Sitecore.

Pengar
Säker avkastning på din investering

Få tillbaka din investering genom att minska kostnader och resurser med vårt effektiva översättningsflöde.

Marknad
Kortare tid till marknad

Nå ut till marknader i andra länder snabbare med ett effektiviserat arbetsflöde som styrs i Sitecore.

Att klippa och klistra är ett minne blott


Vi vet att webbplats- och e-handelsöversättningar kan vara knepiga. Om du har en flerspråkig upplevelseplattform vet du hur enformigt det är att kopiera och klistra in text och annat innehåll. Med Sitecore AutoConnect slipper du onödigt jobb. Välj den text som ska översättas och beställ översättningen med ett knapptryck. När översättningen är klar kan du enkelt importera den.

Så här fungerar det


Beställ din översättning

När innehållet är klart skickar du det till översättning direkt i Sitecore med hjälp av tillägget AutoConnect.Översättningar ett knapptryck bort

När du har beställt en översättning startar den automatiska översättningsprocessen direkt. Du kan övervaka processen i realtid, och när allt är klart placerar vi automatiskt dina översättningar precis där du vill ha dem.Översätt bara det du behöver

Beställ enbart det du behöver, oavsett om det är flera sidor eller enskilda moduler, eller till och med sidegenskaper som exempelvis metadata och bildtaggar. När översättningen är klar kan du välja att publicera den direkt eller granska den först – du bestämmer.

En prisvärd, enkel lösning


Sänk dina översättningskostnader med våra låga start- och månadsavgifter. Hantera dina översättningar som ett proffs med vårt lättinstallerade och användarvänliga tillägg! Om du behöver hjälp kan du närsomhelst kontakta vår kundsupport (som naturligtvis ingår i månadsavgiften).

Lätt att installera, enkel att använda

Inledande möte

Efter att du har kontaktat oss kommer vi att planera in ett möte där vi diskuterar dina behov.

Installera kopplingen

Efter vårt inledande möte kommer vi tillsammans med din Sitecore-administratör att installera AutoConnect i din organisation.

Testa anslutningen

När installationen är klar testar vi att allt fungerar så som du förväntar dig.

Utbilda användarna

Tillsammans med dig ser vi till att din personal får rätt utbildning och är redo att använda Sitecore AutoConnect från dag ett.

Löpande support

Du kan när som helst kontakta vår kundservice.

Varför ska du översätta er webbplats?


Trots att mer än hälften av allt innehåll på internet är på engelska finns det studier som visar att konsumenter hellre köper produkter från webbplatser på det egna språket än från engelska webbplatser. Och i takt med att fler människor får tillgång till och handlar över internet blir det allt viktigare att kommunicera med dem på deras språk.

Baserad på kunskap och expertis


Semantix har samarbetat med de bästa certifierade Sitecore-utvecklarna för att skapa en automationslösning som bygger på vår kunskap och expertis inom språkbranschen. Genom kontinuerliga förbättringar av Sitecore AutoConnect ser vi till att du alltid har den bästa lösningen.

Händer

Vikten av automation

  • Lägg enkelt till fler språk så att fler kunder världen över får upp ögonen för ditt varumärke.

  • Genom att automatisera översättningsflödet får du äntligen tid att ta tag i den där Att göra-listan.

  • Minimera risken för mänskliga fel med vårt automatiserade arbetsflöde som ger konsekventa resultat av hög kvalitet.

Intresserad? Boka en gratis demo redan i dag!