Hantera ditt flerspråkiga innehåll direkt i WordPress


Effektivisera ditt flerspråkiga webbplatsinnehåll med vår sömlöst integrerade koppling som automatiserar hela översättningsprocessen. Säg hejdå till långtråkig kopiering och inklistring, och förkorta tiden till marknaden med minimal arbetsinsats.
 
 

Översätt med ett knapptryck!

WordPress används av miljontals webbplatser världen över och är den ledande öppna programvaran för att skapa webbplatser. Den tillhandahåller dock inte översättning – det är där vi kommer in. Med vår WPML-koppling kan du automatisera översättningen av flerspråkiga webbplatser direkt i WPML, vilket sparar både tid och pengar. Med WPML kan du enkelt nå ut med ditt varumärke på internationella marknader.

Handshake

Användarvänligt och smidigt

Integrera WordPress med Semantix med hjälp av vår koppling för att beställa och infoga dina översättningar direkt på dina flerspråkiga webbplatser – allt inifrån insticksprogrammet WPML.

Money

Säker avkastning på din investering

Få tillbaka din investering genom att minska kostnader och resurser med vårt effektiva översättningsflöde.

Market

Förkortad tid till marknaden

Nå internationella marknader snabbare med ett effektiviserat arbetsflöde som styrs i WPML-programmet.

Att klippa och klistra är ett minne blott

Vi vet att det kan vara komplext att hantera webbplatsöversättningar. Om du har en flerspråkig webbplats vet du hur enformigt det kan vara att kopiera och klistra in. WPML-kopplingen gör att det krävs mindre arbete. Välj de sidor som ska översättas och beställ översättningen med ett knapptryck. När översättningen är klar kan du enkelt importera den.

Så här fungerar det

Beställ din översättning

När WPML-insticksprogrammet har installerats kan du när som helst starta ett översättningsprojekt direkt i insticksprogrammet.

Översätt bara det du behöver

Beställ enbart det du behöver, oavsett om det är flera sidor, menyer eller tematext. När översättningen är klar kan du välja att publicera den direkt eller granska den först – du bestämmer.

Översättningar ett knapptryck bort

När du har beställt en översättning startar den automatiska översättningsprocessen direkt. Du kan övervaka processen i realtid och när vi är klara sparas sidorna automatiskt på rätt plats på din WordPress-webbplats.

Vi finns här för dig


Det är enkelt att installera och beställa översättningar från Semantix med WPML-programmet för WordPress. Du väljer helt enkelt oss som din översättningsleverantör och betalar för de översättningar som du beställer.

Kontakta oss för mer information.

Lätt att installera, lätt att använda

Kontakta oss

Efter att du har kontaktat oss kommer vi att planera in ett möte där vi diskuterar dina behov.

Installera insticksprogrammet

Efter vårt inledande möte måste du ladda ner och installera WPML Multilingual Plugin.

Behöver du hjälp?

Vi erbjuder supportlösningar om du behöver hjälp att installera WPML-programmet i din WordPress-miljö. Välj den nivå som passar dig.

Välj leverantör

När insticksprogrammet är installerat måste du välja Semantix som din översättningsleverantör.

Påbörja översättningsprocessen

Välj vad du vill ha översatt och påbörja översättningsprocessen via WPML-programmet med ett klick. Vi tar hand om resten.

Baserad på kunskap och expertis

Semantix är en officiell WPML-partner. WPML, branschstandard inom flerspråkig WordPress-översättning, är ett helt kompatibelt insticksprogram som gör det enkelt att bygga och köra flerspråkiga webbplatser via WordPress.

Ladda ned och installera WPML.

Varför ska du översätta er webbplats?


Trots att mer än hälften av innehållet på internet är på engelska finns det studier som visar att konsumenter i allt större utsträckning köper produkter från webbplatser på sitt eget språk än från engelska webbplatser. Och allt eftersom fler människor får tillgång till och handlar över internet har det blivit allt viktigare att kommunicera med dem på deras språk.

Vikten av automation

  • Lägg enkelt till fler språk så att fler kunder världen över får upp ögonen för ditt varumärke.

  • Genom att automatisera översättningsflödet kan du tag i Att göra-listan som ligger och väntar.

  • Minimera risken för mänskliga fel med vårt automatiserade arbetsflöde för konsekventa, högkvalitativa resultat.

Intresserad? Boka en gratis demo redan i dag!